20 Nisan 2015 Pazartesi

Serjigol TeknoBlog 'un Tanıtımı, İlkeleri ve Amaçları




Evet arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
Bu yazımızda sizlere Serjigol Teknoblog hakkında bilgilendirme yapmaya çalışacağız.
İlk olarak Blog'umuz ne amaçla kuruldu ve ilkeleri nelerdir ondan bahsedelim:

a) Serjigol TeknoBlog sizlere her gün yeni ve güncel paylaşımlar sunmayı kendisine amaç edinmiştir.

b) Serjigol TeknoBlog yayınladığı içeriklerde ziyaretçinin güvenliğini ilk sıraya koymuştur. Bu nedenle site içeriğimizdeki paylaşımlar yapılmadan önce büyük bir kısmı bizzat bizim tarafımızdan indirilip kullanılıp denenilmektedir.

c) Serjigol TeknoBlog sizlere sadece tek tür değil birçok alanda içerik sunmayı yine kendisine amaç edinmiştir. Bunu açmak gerekirse Blog'umuzdaki kategorilere baktığınızda; Haber-Oyun-Film-Müzik-İndirme-Program-Uygulama-Spor vb. daha birçok alanda kaliteli ve sağlam içerikler bulunmaktadır.

d) Serjigol TeknoBlog sizlere verdiği İndirme linklerinde özellikle ziyaretçileri gözeterek hızlı indirme imkanları sunan Cloud sitelerini kendine seçmiştir. En çok kullandığımız upload servisi Rusya'nın dev mail ve cloud sağlayıcılarından Mail.Ru 'nun cloud sistemidir. Bu sayede kullanıcılarımız çok hızlı bir şekilde indirmek istedikleri içeriğe tek link olarak ulaşabilmektedir. Mail.ru 'nun yanında verdiğimiz linklerde UserCloud ve Mega gibi depolama sitelerini de kullanmaktayız.

e) Serjigol TeknoBlog paylaşımlarında kullanıcı güvenliğini ön planda tutmaktadır. Bu yüzden de paylaşımlarımız sizlere sunulmadan önce antivirüs programlarıyla taranmaktadır ve bunun ardından sizlere sunulmaktadır.

f) Serjigol TeknoBlog olarak sitemizde rahatsız edici hiçbir içerik bulundurmamayı yine kendimize amaç edinmiş bulunmaktayız.

g) Serjigol TeknoBlog olarak hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiş bulunmaktayız. Bu nedenle tüm haklara saygımız bulunmaktadır ve eğer kişiler veya kurumlar yayınlarımızda hak iddia etmeleri halinde veya telif hakları konusunda bir rahatsızlık dile getirmeleri konusunda bizimle iletişim bölümünden irtibata geçebilir ve rahatsızlıklarını dile getirebilirler hemen ardından bu konuda gerekli hassasiyet mutlaka gösterilecektir ve kişi veya kuruma geri bildirim çerçevesinde bilgi sunulacaktır.

Evet arkadaşlar yazımızı burada sonlandırıyoruz. Her türlü görüş ve önerileriniz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

0 yorum: