24 Nisan 2015 Cuma

GTA 5 Crack Fix v4 ve Update 3 3DM İndir




Evet arkadaşlar oyunu indirdikten sonra birde oyunu crack'lemeniz gerekmektedir. Aşağıdaki görselde bunu nasıl yapıcağınız açıkca anlatılmıştır. Tüm adımları dikkatli şekilde uygulayınız ve aşağıda paylaşacağım uptade ve crack 'i indiriniz.

Arkadaşlar oyunu aşağıdaki linke tıklayarak torrent olarak indirebilirsiniz.

İndir ( Oyun )

Yeni Kurulum Yöntemi 


Arkadaşlar oyun dilini İngilizce yapmak için aşağıdaki linkteki dosyayı indiriniz ayrıca anlatım içinde mevcuttur.

İndir ( İngilizce Dil Çözümü İçin )

Önemli Not
Social Club üyelik ekranında sorun yaşıyorsanız bilgisayarınızdaki Windows kullanıcı adınızda Türkçe karakter bulunuyor demektir Bunun çözümü için Windows kullanıcı adınızda Türkçe karakter kullanmayınız. Örnek verecek olursak '' ö,ü,ğ,ç '' gibi harfleri '' o,u,g,c '' ile değiştiriniz ardından sorun çözülecektir. Eğer bunu yapmazsanız oyun açılmayacaktır.

Önemli Not
Arkadaşlar oyun sadece x64 bit işletim sistemlerini desteklemektedir. Eğer işletim sisteminiz x32 bit ise oyun çalışmayacaktır.

Arkadaşlar oyunda q tuşuna basınca oyundan atma hatası alanlar aşağıdaki linkten çözüm dosyasını indirebilirler ayrıca anlatım içinde mevcuttur.

İndir ( Q Tuşu Çözümü İçin )

Evet arkadaşlar aşağıdaki linkten oyunun son crack ve update dosyasını Serjigol TeknoBlog farkıyla indirebilirsiniz ve yukarıdaki resimde anlatılan adımları uygulayarak oyunu keyifle oynamaya başlayabilirsiniz

GTA 5 Crack Fix v4 + Update 3 3DM

İndir ( Crack ve Update )

0 yorum: